Wednesday, August 19, 2009

6. nap Viana - Navarette 21,7 km + 7. nap Navarette - Azofra 22,8 km
















Vianabol elindulva az ut elso szakaszat egy nagyvaros, Logroño kulvarosaban kellett megtennunk, autopalya kozeleben, gyarak kozott, budosben. Ez elegge lehangolo volt. szerencsere aztan beertunk a varosba, es a belvaros mar szep volt. A helyi emberek nagyon kedvesen fogadtak minket, az oreg nenik, bacsik mindenfele kedves dolgot mondtak, kar, hogy nem ertettuk... Utana egy nagyon szep parkban folytatodott az ut, majd egy tohoz vezetett, ahova sok helyi ment setalni, futni, biciklizni. Navarette varosaba erve a privat albergue-t valasztottuk, mert a masik meg nem volt nyitva. Ez 10 euro volt fejenkent, de megerte, mert gyonyoru szep volt, csak 4 masik ember volt rajtunk kivul, szep furdoszoba es konyha volt. Este egy biciklis ficko kiontotte nekunk a lelket, fel oran keresztul beszelt az erezeseirol, nagyon edi volt. Amugy o Parizsbol tekert idaig, es folytatja Santiagoig. termeszetesen ebben a varosban is fiesta volt, ugy tunik a spanyolok allandoan ezt csinaljak, soha nem dolgoznak... Este koncert volt a foteren, neztuk egy kicsit.
A tegnapi nap utan a mait is joreszt egyedul tettuk meg, inkabb biciklisek suhantak mindig el mellettunk, gyalogossal elvetve talalkoztunk. A szallason is csak egy-ket ismeros arc van. Ma volt egy kis rossz elmenyunk is, ugyanis Najera-ba erve megalltunk egy barban enni-inni es az uveges udito, amit kaptunk tavalyi nyaron lejart! Reklamaltam volna, ha nem csak spanyolul tudnak, de igy nem volt mit tenni, nem ittuk meg. Egy kicsit elcsigazottan erkeztem meg ma, elegge fajt a talpam, de Gergo az utolso nehany kilometeren elvette a hatizsakom es vitte. A mai szallas Azofra-ban nagyon jo es 2 agyas szobak vannak, igy vegre nem kell majd masok horkolasat hallgatnunk!

2 comments:

CS.A.K. said...

Sziasztok! Nagy örömmel és érdeklődéssel olvassuk a bejegyzéseket :) Reméljük, hogy a kimerítő, de szép napi túrák után jut kellő időtök pihenésre is! Nagyon büszkék vagyunk rátok! ;)
Várjuk a további írásokat: Anyu, Andris, Ágoston, Oszi úr


Videoton - Kispest 2:0...
Pápa - Újpest 3:0!!!
Levski Sofia - DVSC 1:2!!!
Burnley - Manu 1:0!!!
Liverpool - Stoke City 4:0!!!

Agoston said...

Anya: A mi környékünkön is állandóan fiesta van - a falu bikái pedig a kocsmában sziesztáznak :)