Monday, August 17, 2009

5. nap Los Arcos - Viana 19 km







Tegnap 6 bikat engedtek az emberek koze, annyiban kulonbozik a pamplonaitol, h itt eleinte nem olyan sokan mertek elottuk futni, ill, a 6 bika tobbszor korbefut a varoson, majd vissza mennek az arenaba, ahonnan ujra az emberek koze engedik oket, nehany felelmetes percet azert igy is sikerult atelni amikor a bika nekiment a szokokutba menekult embereknek, ill, egy helyi fiatalt uldozobe vett elcsuszott, es az egyik falba csapodott, vicces volt latni ahogy kortol fuggetlenul menekulnek az emberek hanyatt homlok, a hatalmas allatok elol.



Tegnap este meg megismerkedtunk 2 lannyal, akik az albergue-ben dolgoztak. Egyikojuk, Andi, a magyar lany, masikuk pedig egy japan lany volt. Mindketten Camino kozben ragadtak ott a szallason, nagyon erdekes volt veluk beszelgetni.
Ma reggel a szallason reggeliztunk meg es fel 7-kor indultunk utnak. ehhez kepest mar 11-re ideertunk a mai celhoz. Utkozben gyorsan ment az ido, mert megismerkedtunk Anastasia-val a Skocia-ban tanulo nemet-orosz lannyal es sokat beszelgettunk. Ma mar voltak olyanok, akiknek abba kellett hagyniuk a Camino-t, egeszsegi allapotuk miatt. Gina is lemaradt egy kicsit, mert szegenynek vizholyag lett a laban.






2 comments:

Unknown said...

Sziasztok! Nagyon örülünk a képeknek, szuperek, így már elhisszük, hogy tényleg ott- és főleg jól vagytok! :) hajrá, várjuk a továbbiakat!!! soksoksok puszi, vigyázzatok Magatokra!!

Gina said...

sziasztok, én Logroño, ti Santiago? ;) puszi, gina