Sunday, August 16, 2009

4. nap - Estella - Los Arcos 21,7 km











Ma reggel is hatkor indultunk a szallasrol, bar mar 4 korul felebredtunk, nehany zarandok ugyanis mar akkor elindult. a mai tav eleg faraszto volt, ugyanis csak az elejen volt 2 varos, utana viszont 12 km-en keresztul semmi mas, csak a puszta. Igy aztan nem is sokat pihentunk, mert nem volt tul sok leulesre alkalmas hely. 12-re mar megis erkeztunk a mai szallasunkra, rekordot teljesitve ezzel utunk soran. Annyi szerencsenk volt, hogy ma eleg felhos volt az ido, igy nem a hosegben kellett mennunk.
A mai szallasunk 48 ferohelyes sikerult befernunk a keretbe. Ez a szallas az eddigi legbaratsagosabb, megtortent a tortenelmi elso fozesunk is. Egyre tobb emberrel ismerkedtunk ossze kozte nehany erdekes figuraval, pl: a punk-rock zenesz elso europai utjan levo ausztral David-el, szloven lannyal aki kozepkori ruhakban jar, vele Obanos ota mindig talalkozunk, ill a 3 oreg 60 as eveikben jaro brazil uriember, akik mindig jo kedvuek es mindenkivel viccelodnek, estere brazil valogatott mezbe bujva jarjak a varost, az egyikojuk mar 6.alkalommal van itt.
Nagyon szerencsesek vagyunk ugyanis belecsoppentunk a baszk fieszta kellos kozepebe, es ma a ket szemunkkel lathatjuk a Los arcosi bikafuttatast, ami olyan lesz mint a pamplonai, de ez uton uzenjuk haza, hogy mi nem oltozunk piros feherbe, es nem fogunk a baszk ferfiakkal pucolni a bikak elol. Ide erkezesunkkor meglepodve lattuk, hogy az egesz varos egy istallora hasonlit , karamokkal van elvalasztva minden utca, es ekkor tudtuk meg hogy este a bikake lesz az utca. A karamok mogul biztonsagosan fogjuk nezni a pusztitast :)

1 comment:

Unknown said...

Örömmel olvastuk beszámolókat, irigyelünk benneteket, biztosan egyedülálló élményben lesz ma részetek. De vigyázni azzal a bikával!!!! Gyűjtsétek az erőt a további útra!
soksok puszi: Anyu, Eszti, Macek