Sunday, August 30, 2009

15. nap Carrion de los Condes - Sahagún 26,8 km

Este nagyon jo volt a kozos vacsora, az elso fogast a hospitalerok foztek, volt leves meg rizses-halas-tojasos valami, kolbasz, sajt, kenyer, felvagott, salata... Utana meg gyumolcs volt, amit azok hoztak, akik reszt akartak venni a vacsoran. Vacsi utan a hazigazdak elbucsuztattak minket, sok szerencset kivantak a tovabbiakra.
Reggel Ginaval egyutt indultunk utnak. Eloszor kaveztunk, ami ingyen volt egy kerdoiv kitolteseert cserebe. Az ut elso szakasza 17,5 km volt ugy, hogy kozben nem volt semmi... Egy kicsit mar azt hittuk kozben, hogy soha nem lesz vege, de aztan megis sikerult eljutnunk az elso varosba.
Innen mar gyorsabban ment, es hamar el is ertuk a szallast. Egy bences noverek altal fenntartott hely mellett dontottunk, ahol szerencsere csak harman voltunk egy szobaban, igy most megusztuk a horkolasokat.
Delutan ismet peregrino menut ettunk, majd este elmentunk a templomba, ahol reszt vettunk az apacak esti imajan, ami enekes konyorges volt. A vegen kihivtak minket es kaptunk aldast.

No comments: